După efectuarea înscrierii, veți primi un e-mail de confirmare ce va conține un link către pagina cursului online. În ziua desfășurării cursului , cu cca. 15 minute înainte de începere, veți putea să vă logați pentru a intra în clasa virtuală.

Da, cursul online va fi înregistrat și va fi trimis prin e-mail la cca. 1-3 zile lucrătoare de la desfășurarea acestuia, la cererea participantului și cu acordul lectorului. Cursurile online gratuite vor fi publicate pentru vizionare ulterioară numai atunci când acest lucru este specificat în prezentarea fiecăruia.

Da. Veți primi materialele de curs după finalizarea cursului online (prin e-mail).
Dacă doriți să obțineți un Certificat de Participare la cursul online, vă rugăm să ne solicitați.
Puteți folosi orice tip de calculator (PC/MAC/LINUX), tabletă sau telefon inteligent (Android/iOS).

Dispozitivul trebuie să fie conectat la Internet (viteza min. 1 Mbps).

Dispozitivul trebuie să fie echipat cu boxe sau cu căști audio (preferabil).

Înainte de a vă loga la cursul online asigurați-vă că echipamentul dvs. audio este conectat și funcționează.

Folosiți browserul dvs. de internet (Windows IE, Firefox, Chrome, Safari, etc) pentru a accesa pagina de desfășurare a cursului online indicată în e-mail-ul de confirmare a înscrierii și efectuați logarea la curs. Logarea se poate efectua cu cca. 15 minute înainte de începerea cursului online.
Descărcați aplicația pentru mobil indicată în e-mail-ul de confirmare a înscrierii și efectuați logarea la curs. Alternativ, folosiți browserul de internet al telefonului (Chrome, Safari, etc) pentru a accesa pagina de desfășurare a cursului online și efectuați logarea la curs. Logarea se poate efectua cu cca. 15 minute înainte de începerea cursului online.