16 Octombrie

PREVENIREA FRAUDEI ȘI CORUPȚIEI ÎN SECTORUL PUBLIC

16 - 20 octombrie 2023

  Roma, Centrul de Conferințe Roma

Acest eveniment este recomandat pentru:

Directori, șefi de departamente, manageri, auditori, profesioniștilor implicați în lupta împotriva fraudei și corupției din sectorul public și organizațiilor de stat sau private precum:

• Instituții guvernamentale centrale și locale: Angajați și conducere din ministere, agenții guvernamentale, primării și alte instituții publice cu responsabilități de administrare a fondurilor și serviciilor publice.

• Companii naționale, regii autonome și societăți comerciale.

• Autorități de reglementare și control: Reprezentanți din organisme de reglementare și supraveghere, precum și inspectorate și agenții specializate în controlul financiar și administrativ al instituțiilor publice.

• Organe de aplicare a legii și procurori: Polițiști, ofițeri de integritate, procurori și alte autorități implicate în investigarea și sancționarea cazurilor de fraudă și corupție în sectorul public.

• Instituții judiciare si administrative: Juriști și avocați din instanțe, curți de conturi și departamente juridice din cadrul instituțiilor publice.

• Organizații internaționale și ONG-uri: Experți și profesioniști din organizații internaționale, organizații neguvernamentale și organizații non-profit care se concentrează pe guvernare, anticorupție și transparență.

• Academicieni și cercetători: Profesori, cercetători și studenți din domeniile de guvernare, administrație publică, drept, economie și științe politice, care sunt interesați de analiza și studiul fenomenelor de fraudă și corupție în sectorul public.

• Sector privat: Profesioniști din sectorul privat care colaborează cu sau au relații de afaceri cu instituții și organizații din sectorul public și sunt preocupați de prevenirea riscurilor de fraudă și corupție.


OK Service Corporation

Tematica şi agenda evenimentului

ORGANIZATORI

OK SERVICE CORPORATION

Obiectivul nostru principal este furnizarea unei experiențe educaționale unice pentru participanții noștri, în cadrul unui mediu plin de provocări profesionale, care vă asigură că fiecare parte a programului organizat este într-adevăr de primă clasă. De la calitatea susținerii cursului până la echipa noastră care vă acordă tot sprijinul necesar, într-o manieră prietenoasă si profesionistă, toate serviciile noastre sunt exact ceea ce v-ați așteptă de la un furnizor de top pentru programe educaționale la nivel global.


FORMA-MENTIS

Forma-Mentis este o companie internaționala de consultanță care adună o rețea de experți în industrie și executivi din întreaga lume. Cu un accent pe profesionalism și excelență, oferă servicii personalizate organizațiilor și firmelor premium din diverse sectoare, inclusiv finanțe, telecomunicații, farmaceutice, energie și transport, infrastructuri, vinării, lux & modă, software, servicii sociale și administrație publică. Prin alinierea expertizei lor la nevoile și obiectivele unice ale fiecărui client, Forma-Mentis se străduiește să crească eficiența și inovația, livrând soluții care aduc valoare cu plăcere și mândrie.

OK Service Corporation

DESCOPERĂ ROMA

Participarea la acest eveniment vă oferă oportunitatea de a explora orașul magic Roma. Explorați una din cele mai populare destinații de vacanță din lume și capitala socială și culturală a Europei Centrale. Roma găzduiește una din cele mai uimitoare și magnifice structuri - cum ar fi catedrale, palate, muzee și teatre - care vă vor uimi. Alăturați-vă turului nostru pentru a lua acasă cu dumneavostră nu doar o comoară de cunoștințe, ci și o valiză plină de suveniruri și amintiri minunate.