24 August

NOILE PROGRAME FINANȚATE DIN FONDURILE STRUCTURALE ȘI DE COEZIUNE ALE UNIUNII EUROPENE PENTRU PERIOADA 2021-2027

24 - 31 August 2021

Chania, Creta

INVITAȚIE

Sunt încântat să vă invit să participați la simpozionul intitulat: “NOILE PROGRAME FINANȚATE DIN FONDURILE STRUCTURALE ȘI DE COEZIUNE ALE UNIUNII EUROPENE PENTRU PERIOADA 2021-2027”, ce se va desfășura în perioada 24 - 31 August 2021 în orasul Chania (Creta) din Grecia.


Prin regulamentele propuse pentru viitoarea perioadă de programare 2021-2027, Comisia Europeană introduce o serie de modificări și noi instrumente pe care statele membre trebuie să le pună în aplicare în programele lor operaționale. Noile reglementări și cerințe pot fi dificile pentru profesioniștii care se ocupă de gestionarea și controlul fondurilor structurale. Acest simpozion vă va oferi informații de primă mână și orientări de specialitate privind cerințele de gestiune și control, care sunt esențiale pentru punerea în aplicare cu succes a fondurilor structurale de investiții, în ambele perioade de programare.


Având la dispoziție un conținut variat și de cea mai bună calitate, prezentat de moderatori de calibru, vă recomand să veniți împreună cu cât mai mulți membri ai echipei dvs. Suntem nerăbdători să vă întâlnim pe toți în luna August!

24

August 2021 Chania, Creta

OK Service Corporation

Tematica şi agenda programului

Evenimentul se adresează

Reprezentanților autorităților publice responsabile cu gestiunea financiară, controlul și auditul, în special din partea autorităților de management, a autorităților de certificare, a autorităților de audit, a organismelor intermediare


Experților fondurilor ESI din cadrul autorităților regionale și locale și experții implicați în programul CTE


Beneficiarilor proiectelor finanțate de UE, și anume societăți private și publice, asociații, institute de cercetare


Băncilor publice și private


Asociațiilor și rețelelor internaționale, naționale și locale


Consultanţilor

Vorbitori

OK Service Corporation

Evenimentul va fi susținut de o echipă condusă de Dna APOSTOLINA TSALTAMPASI.


Apostolina Tsaltampasi este CEO al OECON GROUP. Deține o diplomă de master în Administrarea Afacerilor (MBA) de la Universitatea Macedonia; de asemenea, ea este certificată de organisme naționale și internaționale în domeniul serviciilor de consultanță, ar fi cel de Consultant de Investiții de către SEC și de către organizația internațională CIPE privind Managementul Organizațional al Asociațiilor.


Dna Tsaltampasi deține experiența și expertiza de conducere a celor mai de succes proiecte ale OECON GROUP. Ea este, de asemenea, lector experimentat și colaborator frecvent al mai multor publicații internaționale. A acordat interviuri la emisiuni TV și radio din țara natală și din Europa. Dna Tsaltampasi a fost distinsă în 2010 cu titlul de Ambasador al Antreprenoriatului Feminin de către Comisia Europeană pentru activitatea sa dinamică în promovarea antreprenoriatului feminin; își desfășoară activitatea în calitate de coordonator al Rețelei Naționale a Ambasadorilor. În plus, în 2014, a fost distinsă cu titlul de “Women Motivator” al Zonei Mediteraneene.

EVENIMENTUL ESTE TRADUS

Sesiunile programului vor fi prezentate în limba engleză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

CERTIFICATE

Fiecare participant va obţine un Certificat de Participare la finalizarea cu succes a programului.

Alte informații

OK Service Corporation

Locație

Chania, Creta, Grecia

OK Service Corporation

Transport

Biletul de avion și transferul aeroport - hotel - aeroport se asigură de către OK Service (contra cost) după transmiterea formularului de înscriere.

OK Service Corporation

Hotel

Hotel Panorama 5* sau similar

Cazare și servicii all inclusive (7 nopți)