Acasa/Cursuri Online/e-Transport și e-Factura

e-Transport si e-Factura

Acest eveniment vine să vă lămurească principalele probleme legate de implementarea acestor instrumente, să răspundă întrebărilor concrete care vă frământă și să vă ferească de erori aducătoare de amenzii consistente.

În cadrul acestei sesiuni vom analiza aplicat noile sisteme e-Transport/e-Factura, astfel încât fiecare participant să înțeleagă cum se pot aplica sistemele respective și care sunt regulile importante de respectat pentru implementarea acestora.

e-Transport și e-Factura sunt doi dintre cei patru piloni de bază ai digitalizării, împreună cu SAF-T și conectarea caselor de marcat. e-Transport și e-Factura au intrat în linie dreaptă, amândouă intrând în viguare la 1 iulie 2022.

Subiecte abordate

Modul e-Transport

Regimul legal al sistemului e-Transport prin care se va monitoriza transportul de bunuri riscante în România, a fost oficializat prin OUG 41/2022. Sistemul a devenit obligatoriu de la 1 iulie 2022.

Ordonanța e-Transport a suferit mai multe modificări importante printre acestea se numără amânarea regimului sancționatoriu cu încă trei luni, până la 1 ianuarie 2023, dar și alte noutăți importante privind raportarea transporturilor de bunuri riscante pe drumurile publice.

  • Reguli de aplicare.
  • Discuții practice.

Modul e-Factura

De la intrarea în vigoare a sistemului au apărut clarificări noi de la ANAF, dar și din practică. Vom dezbate subiecte ce detaliază termenele de raportare, obligațiile și opțiunile de raportare în relația B2G și B2B, precum și probleme specifice practice precum:

  • Structura facturii electronice, validare si erori factura, obiecții si corecții factura, stornare, refuz factură, facturi către parteneri externi, declarații fiscale.
  • Aplicarea sistemului în relația B2B.
  • Aplicarea sistemului în relația B2G.

Pe lângă prezentarea pe care am pregătit-o pentru dumneavoastră, lectorul va răspunde la toate întrebările pe care le veți trimite pe adresa de e-mail office@okservice.ro, cu cel puțin 48 de ore înainte de începerea cursului.

Seminarul se va derula pe parcursul a 5 ore, 2 module a câte 2 ore și jumătate fiecare. e-Transport si e-Factura

Lector

Mirela Păunescu are o experiență de peste 20 de ani de experiență în consultanță fiscală și contabilitate. Deține titlul de Doctor în Contabilitate acordat de Universitatea București și un MBA în domeniul inovației și leadership-ului obținut la Universitatea Bentley-McCallum, School of Business. Ocupa funcția de vice-președinte a Camerei Auditorilor Financiari din România si este trainer acreditat ACCA și IBR.

Certificate

Ca urmare a parcurgerii programului, OK Service Corporation va emite un Certificat de Participare pentru fiecare participant.

Descarcă prospectul

Pentru a vizualiza prospectul acestui program, vă rugăm să apăsați pe butonul de DESCARCĂ PROSPECTUL de mai jos, să completaţi câmpurile solicitate și să trimiteți formularul. Veți fi redirecționat automat către prospectul programului după trimiterea formularului.

DESCARCĂ PROSPECTUL

Reduceri

1010 Lei + TVA / participant până la 21 noiembrie 2022
1190 Lei + TVA / participant până la 12 decembrie 2022

DATA
13 decembrie 2022
DATA LIMITĂ DE ÎNSCRIERE
12 decembrie 2022

LECTORI

MIRELA PĂUNESCU

PLATFORMĂ DESFĂȘURARE
CURSURI ONLINE

ONLINE pe platforma ZOOM cu maxim 25 de participanți.
Întrebări frecvente

Taxa de participare:

1.190 lei

 TVA

Prețurile afișate nu conțin TVA!

PARTICIPANȚII LA ACEST PROGRAM AU MAI FOST INTERESAȚI ȘI DE…